office@dieltours.eu

0883 386 141

Подарък – ваучер за туристическа услуга

Подаръчен ваучер

Подаръчните ваучери са един интересен и различен подарък независимо от повода, подходящ както за приятели, познати, колеги, така и за членове на семейството или роднини. Туристически подаръчен ваучер може да бъде заявен по електронен път или лично на място в офиса на ДИЕЛ ТУРС.

При закупуване на ваучер за определена стойност, купувачът заплаща избрана от него сума, посочена във ваучера, а притежателят му има възможност сам да избере за каква туристическа услуга да го използва – почивка, екскурзия, хотелско настаняване. След получаване на ваучера, притежателят му може да се информира за предлаганите оферти и налични места и да направи резервация за избрано от него пътуване, като предостави ваучера подарък и необходимите за резервация данни.

За закупуването на ваучер за подарък за конкретна туристическа услуга е необходимо да изберете дестинацията, вида на услугата, период на пътуването, както и да предоставите данни за пътуващите. В този случай ваучерът бива придружаван от договор за организирано пътуване и всички останали документи, свързани с пътуването.

Ваучерите могат да бъдат изготвени с послание по Ваш избор!

Общи правила и условия:

Подаръчният ваучер представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи туристическа услуга при следните условия:
• Туристическият подаръчен ваучер е личен за притежателя и не може да се преотстъпва, както и не подлежи на осребряване
• Подаръчният ваучер е с валидност 1 година от датата на издаване
• Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на ДИЕЛ ТУРС
• В случай, че стойността на ваучера е по-малка от цената на заявената услуга, разликата до пълния размер се доплаща от потребителя
• В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от цената на заявената услуга, разликата НЕ се възстановява. Остатъкът може да се използва за друга услуга в рамките на срока на ваучера.
• Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.
• В случай на кражба или загуба, подаръчният ваучер не може да се преиздава

Направи запитване

Направи лесно онлайн запитването си, като попълниш контактната форма, следвайки няколко прости стъпки. Ще се свържем с теб при първа възможност.

Форма за запитване