Екскурзия до Италия – Венеция отблизо – ранни записвания на супер цена

Плавателен канал във Венеция, Италия

Акценти по програмата:

  • Директни полети София – Тревизо – София с включен малък салонен багаж
  • 4 нощувки в MICHELANGELO VENICE HOTEL 4* (или подобен) в Местре с изключително удобна локация
  • Трансфер летище – хотел – летище
  • Туристическа програма във Венеция с местен екскурзовод
  • Водач от България
  • Медицинска застраховка

 

Хотелът, заложен по програмата, е с перфектна локация в Местре. Само за около половин час се достига до самия остров, което дава свобода на туристите много лесно и удобно да се придвижват до там и самостоятелно.

 

Програмата предлага възможност както за организирано разглеждане на забележителностите, така и за индивидуално планиране на времето. В цената е включена пешеходна разходка с местен екскурзовод, която ще запознае туристите с най-важните забележителности, ще им покаже лабиринтите от тесни улички и многобройни канали.

 

Допълнителните услуги предоставят възможност за посещение на романтичната Верона и живописното градче Басано дел Грапа, където в музея на грапата ще се дегустира типичната италианска напитка, разходка в разкошната Падуа, спирка в известния аутлет „Noventa di Piave“, разполагащ с бутици на италиански и световни модни марки, както и дегустация на просеко в местна винарна. Туристите ще могат да се запознаят още по-отблизо с богата история на Венеция и района по време на посещението на Двореца на Дожите или разходката с корабче във Венецианската лагуна до островите Мурано и Бурано.

вателен